Menukort

Vores menu

  • 1. KNUG CHUP BANG TOD

    69,- / 79,-

    Kylling / Kongerejer
    I en let spred tempura-dej med sesamfrø. Serveres med sød chili-sauce.

     

  • 2. Thai Rolls

    69,-

    4 Hjemmelavede thai forårsruller med glasnudler, gulerødder, hvidkål og pore. Serveres med sød chili-sauce.

     

  • 3. KYLLING SATAY

    69,-

    4 karry og kokosmælk marineret kyllingespyd med hjemmelavet peanut-sauce.

     

  • 4. TODMAN GAI

    69,-

    Thailandske kyllingfrikadeller med slangebønne, limeblade og rød karry.

     

  • 5. Wantan

    69,-

    Hjemmelavede sprøde Wantan‘s med et let fyld af hakket kylling og coriander. Serveres med sød chili-sauce.

     

  • 6. KHAO KEAB KUNG

    49,-

    En pose sprøde rejechips og sød chili-sauce.

     

  • 7. Tom Yam

    85,- / 89,-

    Kylling / Kongerejer
    Thailandsk national suppe, med chilipasta, champignon, tomater coriander, galanga, citrongræs, forårsløg og frisk lime.

     

  • 8. Thum Kha

    85,-

    Delikat kokosmælksuppe med kylling, champi- gnon, chilipasta, tomater, galanga, citrongræs, forårsløg og frisk lime.

     

  • 13. PHAT THAI

    135,- / 145,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / Kongerejer
    Stegte risnudler, æg, bønnespirer, forårsløg, soya, hakket peanuts, citron og tamarinde sauce.

     

  • 14. EGG NOODLES

    135,- / 145,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / Seafood

    Stegte æggenudler med løg, gulerødder, broccoli, sukkerærter, bønnespirer, forårsløg, sød basilikum, rød og grøn peber.

     

  • 15. PHAT SEE LEWGAI

    135,-

    Vælg imellem sød soja kylling eller oksekød
    Stegte brede nudler med æg, broccoli, gulerød- der, kinakål og citron.

     

  • 16. PHAT KEEMAO

    135,- / 145,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / Seafood
    Stegte brede nudler, æg, forårsløg, sukkerærter, rød og grøn peber, sød basilikum.

     

  • 17. KHAO PHAT

    135,- / 145,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / Kongerejer
    Stegte ris med æg, løg, broccoli, gulerødder, tomat, agurk og citron.

     

  • 18. NEUH PHAT NAM MAN HOT

    135,-

    Vælg imellem oksekød eller kylling
    Tilberedt med løg, rød og grøn peberfrugt, champignon, gulerødder, sukkerærter, babymajs, broccoli, kinakål og østerssauce.

  • 19. PHAT PRIEW WAN

    135,- / 145,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / Kongerejer eller laks
    Tilberedt med sur-sød sauce, løg, gulerødder, ananas, agurk, forårsløg, tomat, babymajs, rød og grøn peber.

  • 20. GAI PHAT CASHEWNØD

    135,-

    Vælg imellem oksekød eller kylling
    Tilberedt med løg, forårsløg, rød og grøn peber, ananas, babymajs, løg, cashewnødder og champignon.

  • 21. BET PHAT PRIK

    145,-

    Lynstegt andebryst med rød karry, østerssauce, soya, løg, forårsløg, rød og grøn peber, lange bønner, thai peber, krachai, sød basilikum og champignon.

  • 22. GAI PHAT INGEFÆRSAUCE

    135,- / 145,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / Kongerejer eller laksefilet
    Tilberedes med løg, forårsløg, rød og grøn peber, østerssauce, ingefærsauce, champignon, sukkerærter, babymajs.

  • 23. KAENG KIEW WAN GAI

    135,- / 145,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / Kongerejer
    Tilberedes med grøn karry, kokosmælk, tilbe- redt med bambusskud, rød og grøn peber, lange bønner, aubergine og sød basilikum.

  • 24. KAENG PET

    135,- / 145,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / Kongerejer
    Tilberedes med rød karry, kokosmælk, bam- busskud, rød og grøn peber, lange bønner, aubergine og sød basilikum.

  • 25. KAENG PANANG NEUH

    135,- / 145,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / Kongerejer
    Tilberedes med special thai karry med kokos- mælk, lange bønner, gulerødder, rød og grøn peber, sød basilikum.

  • 26. KAENG KA RI

    135,- / 145,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / and eller kongerejer
    Tilberedes med gul karry, kokos- mælk, løg, kartofler, tomater, forårsløg, rød- og grøn peber og sød basilikum.

  • 27. PLA LAD PRIK


    145,-

    Vælg imellem seafood eller dybstegt laks
    Tilberedes med rød karry, kokosmælk, løg, rød og grøn peber, champignon, forårsløg, thai peber, lange bønner, krachai og sød basilikum.

  • 28. PHAT GA PAU

    135,- / 145,,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / Seafood eller kongerejer.
    Tilberedt med løg, lange bøn- ner, rød og grøn peberfrugt, hvidløg, frisk chili, forårsløg, champignon og stærk basilikum.

  • 29. MASSAMAN

    135,- / 145,-

    Vælg imellem kylling eller oksekød / Kongerejer
    Tilberedes med massaman karry, kokosmælk, kartofler, ananas, løg, ristede løg og cashewnødder.

  • 30. BET MA KRAM

    145,,-

    Vælg imellem dybstegt andebryst, kongerejer, eller seafood
    Tilberedes med tamalinsauce, sukkerærter, babymajs, gulerødder, broccoli, tørret chili, cashewnødder og ristede løg.

  • 9. Suppe

    85,-

    Delikat glasnudelsuppe med kylling, kinaskål, bønnespirer, gulerødder og broccoli.

     

  • 10. KYLLING MED SUR SØD SAUCE

    85,-

    Agurk, tomat, sukkeærter, gulerødder, babymajs, ananas. Serveres med ris.

     

  • 11. KYLLING MED KOKOS

    85,-

    Kylling i gul karry med kokosmælk, kartofler, sukkerærter, gulerødder, babymajs. Serveres med ris.

     

  • 12. YAM NEUA

    119,-

    Vælg imellem oksekød eller kylling

    Korian- der, frisk tomat, frisk agurk, løg, mynte, revet gulerod, frisk lime, selleri, frisk chili og forårsløg.

  • Sodavand

    30,-

  • Kildevand

    25,-

  • Thai Juice

    35,-

  • Jasmin ris

    25,-

  • Grøntsager

    25,-

  • Kylling

    25,-

  • Oksekød

    25,-

  • Kongerejer

    30,-

  • And

    25,-

  • Cashewnødder

    25,-

  • Sød chillisauce eller peanutsauce

    5,-

  • Frisk chilli

    5,-